1. Sam na cellu izvodim poznate kompozicije od klasike, jazza, do popa i rocka. Repertoar može trajati i preko 2 sata.

2. Uz moje pratnje na vcellu Mia vrti kristalne kugle ili/i jedna ili dvije djevojke žongliraju s vatrom. Taj repertoar traje uglavnom pola sata.

3. "Simbioza" band izvodi obrade poznatih pjesama uglavnom plesnog karaktera jos iz starih dobrih 50-tih godina ("Sway", "This boots are made for walking", "Oh Carol",...) pa sve do najnovijih hitova (Coldplay, Amy Winehouse, Duffy, Billy Idol, A-Ha, Metallica, Ac/dc,...) . "Simbioza" moze sacinjavati 4 ili 3 člana , po potrebi. Ako se radi o kompletnom sastavu (4 člana), onda je pjevačica uglavnom Ivanka Mazurkijević, a ostali članovi su Surka na malenom bubnju i beat-boxu, Davor Doležal na banju i akustičnoj gitari i ja na električnom vcellu, a ako se radi o 3 člana onda "Simbioza" nastupa bez pjevačice pa pjeva uglavnom bubnjar Surka. Repertoar traje i preko 2 sata.

4. "Duoza" je band koji je nastao iz "Simbioze", a sastoji se od samo 2 člana, Ivane Radan ili Dore Jakobović ili Artemije Stanić (pjevačice) i mene na električnom violončelu. Sviramo isto što i "Simbioza" uz matrice, znači da to jednako zvuči kao i "Simbioza" uz samo 2 člana. Program je isti kao i "Simbioze" i može trajati preko 2 sata.

24_img7292.jpg